Beste kitesurf stranden op Sardinië

Beste kitesurf stranden op Sardinië
De beste kitesurfstranden op Sardinië liggen vooral aan de noordkant van het eiland, met zijn 1897 km lange kustlijn is het een waar paradijs, niet alleen vanwege de natuur en vegetatie, de kristalheldere zee, traditie en cultuur, maar ook omdat het als een paradijs wordt beschouwd. juweel voor kitesurfers en windsurfers van over de hele wereld. Aangezien dit eiland in het midden van de Middellandse Zee een zeer winderig gebied is, vol met afgelegen en zelfs niet drukke stranden, is het een zeer belangrijk ontmoetingspunt voor liefhebbers van watersport.

De noord-oostelijke kant van Sardinië, vertegenwoordigt een van de meest winderige kusten van het eiland en daarom de ideale fase voor dit soort sporten. Met name de kitesurf van de laatste jaren heeft zich als een lopend vuurtje verspreid en profiteert van plaatsen die een perfecte omgeving zijn voor deze sport, variërend van het strand van Badesi tot dat van San Pietro a Mare in Valledoria, van La Marinedda tot Porto Pollo en Palau tot aan het lange strand van La Cinta in San Teodoro.

De stranden van Oost-Gallura worden bezocht door de mistral, west, zuidwest, noordoosten en oostenwinden en zijn een bron van entertainment en inspiratie voor kiters uit de hele wereld, experts en beginners. Er worden veel kitescholen geboren, waarmee je geleidelijk kunt oefenen in deze sport, dicht bij de natuur en adrenaline op hetzelfde moment.

Porto Pollo was dit jaar de protagonist van "Sardinia Grand Slam", dat wil zeggen de laatste fase van de World Kite League 2016, waar de sterkste spelers ter wereld in kitesurfen hebben gestreden, prestige hebben gegeven aan Sardinië en emoties aan kijkers en de nieuwsgierigen hebben gegeven.

Dit gebied is zeer goed uitgerust om gasten van over de hele wereld te verwelkomen, vooral liefhebbers van watersport, dankzij comfortabele accommodaties zoals de prachtige villa's die te huur zijn langs de kusten van het noorden van Sardinië.

Misschien vraag je je af hoe we weten over de kitesurfspots in Sardinië? Het antwoord is dat een van de leden van ons personeel enthousiast is over deze soort sporten en bij elke gelegenheid gebruik maakt van de geografische ligging van Sardinië en kitesurft. Het is gewoon geweldig om op de golven of in het ondiepe water te kiten en terwijl je kite de schoonheid van de zee en de natuur om je heen bewondert. Probeer het om te geloven...

De meest geschikte accommodaties voor deze activiteiten zijn: Villa Innamorata, Villa Smeralda, Villa La Musa, La Bitta.
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.