Eiland Tavolara en Cala Brandinchi

Eiland Tavolara en Cala Brandinchi
Het eiland Tavolara en Cala Brandinchi maken deel uit van het beschermde maritieme gebied Tavolara en liggen aan de noordoostkust van Sardinië, in de regio die loopt van Capo Ceraso tot Capo Coda Cavallo, bestaande uit de eilanden Tavolara, Molara en Molarotto.

Dit grote stuk van zowel land als zee omvat de mooiste en beroemdste stranden van Sardinië: onder hen is er Cala Brandinchi, dat werd uitgeroepen tot het mooiste strand van Sardinië en een van de mooiste ter wereld. Als je dit strand bezoekt, heb je het gevoel alsof je in Polynesië of de Caribische eilanden bent omdat je een echt paradijs ziet! Het fijne witte zand, het kristalheldere en ondiepe water zijn gewoonweg geweldig ...

Om daar te komen, neem de Staatsweg 125 van San Teodoro naar Capo Coda Cavallo richting en ga rechtdoor tot een onverharde weg die leidt naar "Salina Bamba", waar je de auto kunt parkeren en naar het strand kunt lopen.

Zodra je uit de auto stapt, heb je het gevoel ondergedompeld te worden in de tuin van Eden, een paradijs! Je zult meteen worden overvallen door de geuren van de typische mediterrane planten en het briesje van deze prachtige zee. Vooral in het laagseizoen valt het strand op in al zijn ongerepte schoonheid.

Cala Brandinchi is uitgerust voor toeristen, die er ook ligstoelen en parasols verhuren, je kunt er kajaks, boten en vlotten vinden. Er is ook een gebied waar een vijver en een dennenbos ideaal zijn voor vogelaars vanwege de aanwezigheid van bijzondere vogelsoorten, zoals roze flamingo's van Sardinië.

Van Cala Brandinchi kun je te voet het strand van Lu Impostu bereiken, waar je gemakkelijk enkele mooie villa's en huizen kunt vinden. Dit type accommodatie geeft je de mogelijkheid om meer vrijheid te krijgen bij het bezoeken van deze plaatsen: denk aan het genieten van de baden bij zonsondergang in de avond, als op de stranden de mensen weg zijn.

Wij geloven dat de villa's Ammirando Tavolara en Villa Zaffran perfect zijn om dit gebied te verkennen.
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.