Algemene voorwaarden

voor uw verblijf in een vakantievilla op Sardinië

VERHUUR:
Sardinia Unlimited Soc. Coop. Arl (handelend als 'het bedrijf') adverteert villa's, huizen en appartementen ('accommodaties') als adviseur voor en namens de eigenaren van het onroerend goed ('eigenaar'). Alle accommodaties zijn door het bedrijf persoonlijk geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de normen voor accommodatie waarop de reputatie van het bedrijf is gebaseerd. Op het moment van publicatie worden de accommodaties ingericht en uitgerust zoals beschreven in de gedetailleerde en technische beschrijvingen verstrekt aan huurders en gasten ('Klanten') op de website van het bedrijf of op de websites van partners. Van tijd tot tijd kunnen eigenaren van onroerend goed de lay-out, meubels of fittingen wijzigen en het bedrijf zal proberen deze zo snel mogelijk bij te werken op de website en huurders op de hoogte brengen als de wijzigingen in het pand de aard van de accommodatie wijzigen. Verschillen tussen de beschrijving en foto's op de website en die die daadwerkelijk gevonden zijn op het onroerend goed vormen geen basis voor annulering, terugbetalingen of andere claims tegen het bedrijf.

Het bedrijf is niet aansprakelijk jegens cliënten in geval van wijzigingen die door de eigenaar zijn aangebracht aan het onroerend goed en die niet aan hem zijn meegedeeld, maar het bedrijf zal namens de huurder ingrijpen in het geval dat de kwaliteit van het onroerend goed als gevolg van dergelijke schade vermindert. veranderingen. De prijzen die op de website van de Vennootschap worden gepubliceerd, zijn indicatief en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd vóór de bevestiging van een boeking. Een offerte zal worden verstrekt op het moment van onderzoek en de bevestiging van de boeking zal plaatsvinden wanneer de aanbetaling is betaald en de bevestiging van het boekingsformulier is afgegeven. Huurprijzen zijn inclusief wekelijkse huur van het pand en electriciteit, gas, waterverbruik. Sommige kosten en aanbetalingen zijn een aanvulling op de huurprijs en dienen ter plaatse te worden betaald. Voorbeelden van dergelijke kosten zijn de borg, kosten voor de eindschoonmaak, het huren van lakens en handdoeken, internetkosten en toeslagen voor extra diensten.

BETALINGEN:
De boeking is niet bevestigd als u geen bevestiging van het bedrijf ontvangt. Een aanbetaling van 30% van de huurprijs is verschuldigd bij de boeking en de bevestiging zal niet worden geëffectueerd totdat de gehele aanbetaling is ontvangen. Het Bedrijf zal geen correspondentie aangaan in het geval dat de aanbetaling niet binnen de optieperiode wordt ontvangen en de woning zal dan worden toegewezen aan een andere klant; het Bedrijf zal echter alles in het werk stellen om een ​​vervangende woning te vinden die acceptabel is voor de klant. Het saldo van de huur moet worden betaald 30 dagen voorafgaand aan het begin van de huurperiode (in het geval van luxe villa's met een eigen zwembad) en op de dag van aankomst voor kleinere villa's. Niet-betaling van het saldo op de vervaldag vormt de basis voor annulering en de accommodatie zal opnieuw worden aangeboden en annuleringsvoorwaarden worden toegepast. Betaling per creditcard is onderworpen aan een provisie van 2%. Als alternatief kunnen betalingen worden gedaan, zonder toeslag per bankoverschrijving naar de rekening van het bedrijf.

Annulering:
Annulering vindt plaats door de klant wanneer een schriftelijke kennisgeving wordt bevestigd door Sardinia Unlimited Soc. Coop. Arl., Of, in geval van niet-betaling van saldo, zeven dagen nadat het Bedrijf redelijke pogingen heeft gedaan om contact op te nemen met de klant via e-mail met de mededeling dat de betaling achterstallig is. Als de klant om welke reden dan ook de reservering annuleert, heeft hij recht op terugbetaling van al het betaalde geld onder aftrek van annuleringskosten.

Annuleringskosten zijn gebaseerd op de totale huurprijs en worden berekend vanaf de datum van het begin van de huurperiode als volgt:

Voor eigendommen tot 3 slaapkamers:
60 dagen of meer: ​​30% wordt in rekening gebracht;
59 - 45 dagen wordt 60% in rekening gebracht;
44 - 30 dagen 80% wordt in rekening gebracht;
29 dagen of minder 100% wordt in rekening gebracht.

Voor woningen met 4 of meer slaapkamers:
90 dagen of meer: ​​30% wordt in rekening gebracht;
89 - 60 dagen 60% wordt in rekening gebracht;
59-30 dagen 80% wordt in rekening gebracht;
29 dagen of minder 100% wordt in rekening gebracht.


Wijzigingen in boekingsdata, of eigenschappen vormen een annulering van de reserverings- en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing. Te goeder trouw zal het Bedrijf proberen substitutieverzoeken te vereenvoudigen, de annuleringsvoorwaarden te verzachten, maar de vervanging zal niet plaatsvinden totdat het Bedrijf de details van de vervanging schriftelijk heeft verstrekt, de klant de voorwaarden van de vervanging en eventuele annulering heeft aanvaard, service of upgrade kosten zijn betaald.


HUISVERVANGING:
Als gevolg van een ernstige storing of een defect in het gehuurde, Sardinia Unlimited Soc. Coop. Arl. of de eigenaren besluiten dat het niet mogelijk is om door te gaan met de boeking, het bedrijf zal zijn uiterste best doen om een ​​vervangende accommodatie te vinden die acceptabel is voor de klant, of om geld terug te betalen dat is betaald over ongebruikte verhuur. De klant erkent dat in dit geval de aansprakelijkheid van het Bedrijf voor schade beperkt zal zijn tot het bedrag van ongebruikte huur, gebaseerd op een pro rata berekening van ongebruikte huurdagen. Mocht een eigendom vóór de komst van een klant onbruikbaar worden, dan zal het bedrijf zijn best doen om een ​​geschikt vervangend eigendom van een gelijkwaardige standaard te vinden. Als een woning met een lagere prijs wordt geselecteerd, wordt het verschil in huur terugbetaald. In het geval van een duurdere woning die wordt gekozen, hebben de klanten de keuze om het verschil te betalen of om een ​​volledige terugbetaling van het betaalde geld te ontvangen.

AANKOMST EN GEDRAG:
Na betaling ontvangt de accommodatie een accommodatievoucher en instructies voor aankomst voor de accommodatie. In de weken voorafgaand aan de aankomst zal het bedrijf om informatie vragen over de verwachte aankomsttijd, de wijze van vervoer, configuratie van het onroerend goed, namen van alle gasten (om te voldoen aan de Italiaanse wetgeving) en eventuele aanvullende vereisten. De huurvoucher verstrekt op het moment van reserveren is niet overdraagbaar en moet bij aankomst worden getoond aan de lokale vertegenwoordiger om toegang te krijgen tot de accommodatie. De Klant erkent dat de volgende omstandigheden de Eigenaar of het Bedrijf een basis bieden voor de onmiddellijke beëindiging van de huurovereenkomst zonder verhaal van de Klant en alle betalingen verbeurd aan het Bedrijf: • Overschrijding van het maximum aantal gasten zoals vermeld op de voucher ; • Niet-geautoriseerde vervanging van gasten - de namen en paspoortgegevens van alle gasten moeten aan de vertegenwoordiger van de accommodatie worden verstrekt (om te voldoen aan de Italiaanse wetgeving) • Gedrag dat niet toepasselijk is in het pand (inclusief moedwillige vernieling van eigendommen, slechte hygiëne, overmatig lawaai, enz.) • Feesten, bruiloften, feesten zonder toestemming of waarbij niet-gasten betrokken zijn • Introductie van huisdieren (tenzij toegestaan ​​in de eigendomsbewijzen en geadviseerd aan het bedrijf) De klant erkent dat er geen verhaalsmogelijkheden zijn tegen het bedrijf of de eigenaar in het geval deze voorbarig zijn beëindiging van de huur.

CHECK-IN EN CHECK-OUT:
Het inchecken is van 16:00 tot 21:00 uur. Voor inchecken tussen 21:00 en 22:00 uur wordt een toeslag van 30 euro in rekening gebracht. In geval van laat inchecken (van 22:00 tot 01:00 uur) wordt een toeslag van 50 euro in rekening gebracht.

BORG:
De borg zal worden opgenomen met een pre-autorisatie op uw creditcard op het moment van inchecken. Het bedrag (dat eerder is opgegeven voor de client) wordt 30 dagen geblokkeerd en vervolgens automatisch ontgrendeld door de competentiebevoegdheid. Op het moment van uitchecken zal een lid van SARDINIA UNLIMITED SOC.COOP., In aanwezigheid van de gast, een nauwkeurige controle uitvoeren om de goede staat van het pand te controleren. SARDINIA UNLIMITED SOC.COOP. behoudt zich het recht voor om de accommodatie opnieuw te controleren na het vertrek van de gast en als er tijdens deze controle afwijkingen worden geconstateerd, neemt het agentschap binnen 48 uur contact met u op. In geval van schade aan de accommodatie wordt het volledige of gedeeltelijke bedrag van de borg in rekening gebracht.

VERTREK EN REINIGING:
De vertrektijden staan ​​vermeld in de reserveringsbevestiging en de vertegenwoordiger van de accommodatie zal een inspectie uitvoeren en eventuele aanbetalingen bij vertrek uitbetalen. Het is een voorwaarde om te verhuren dat het pand aan het einde van de huurperiode in orde moet zijn. Dit houdt in dat de afwas en de keuken worden gewassen, afval wordt verwijderd van het pand en de kamers worden achtergelaten in een ordelijke staat. Wanneer eigendommen niet in een ordelijke staat worden achtergelaten, heeft het bedrijf het recht om een ​​noodzakelijk bedrag van de borg af te trekken om de extra kosten van schoonmaken te dekken. Klanten zijn niet gemachtigd om het meubilair van het pand te herschikken en servies en andere uitrusting van het huis (stoelen, dekens, enz.) Mogen niet worden gebruikt of vervoerd buiten het huis. Kaarsen en oliebranders zijn niet toegestaan ​​in het huis en moeten met grote zorg worden gebruikt op verharde terrassen. Na levering worden reparaties van defecten veroorzaakt door de klanten en die van gewoon onderhoud (verstopping van toiletten en wastafels, schade aan apparatuur en meubilair en aan het pand, vlekken op matrassen en bedovertrekken, gebroken serviesgoed) in rekening gebracht aan de klanten en de klant. bedragen worden rechtstreeks van de borg afgetrokken. In onzekere omstandigheden zal de verantwoordelijke persoon de volledige waarborgsom behouden en zal het eventuele saldo samen met de ontvangsten voor de gemaakte kosten retourneren voor reparaties uitgevoerd na het vertrek van de Klant.

REINIGING EN ONDERHOUD:
Een verplichte toeslag voor de eindschoonmaak is ter plaatse te betalen bij aankomst. Tuin- en zwembadonderhoud zijn bij de verhuur van de accommodatie inbegrepen. De Klant erkent dat de Eigenaars of hun personeel het recht hebben om periodiek het eigendom tijdens de huurperiode in te voeren om hun taken uit te voeren. Deze diensten zijn verplicht en de vertegenwoordiger van de accommodatie zal de tijden en frequentie van dergelijke diensten bij aankomst aangeven.

KLACHTEN:
Eventuele problemen met de accommodatie tijdens de huurperiode van het onroerend goed moeten onmiddellijk aan de vertegenwoordiger van het bedrijf worden gemeld. De Eigenaar en het Bedrijf zullen zich inspannen om de problemen zo snel mogelijk naar tevredenheid van de klant op te lossen. In het geval dat de Eigenaar of het Bedrijf niet in staat is om het probleem naar tevredenheid van de Klant op te lossen, moet een klacht onmiddellijk schriftelijk worden ingediend bij Sardinia Unlimited Soc. Coop. Arl. Er moet een redelijke tijd worden toegestaan ​​voor de eigenaar of het bedrijf om het probleem op te lossen. Klanten mogen het pand onder geen enkele omstandigheid verlaten zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Sardinia Unlimited Soc. Coop. Arl. in dat geval zullen de rechten op schadevergoeding nietig worden verklaard. Wanneer een cliënt meent een vordering tot schadevergoeding te hebben, gaat de compensatieperiode in vanaf het moment dat de klacht is ontvangen tot het einde van de huurperiode. Verzoeken om schadevergoeding moeten binnen 12 uur na voltooiing van de huurperiode schriftelijk bij de Vennootschap worden ingediend (info@sardiniaunlimited.com). Klachten ingediend na het verstrijken van de huurperiode worden niet in aanmerking genomen. Cliënten erkennen dat het bedrag van de door de Eigenaar en de Maatschappij te betalen schadevergoeding om welke reden dan ook beperkt is tot een prorate berekening van de betaalde huur en de periode van compensatie. Het volgende geeft geen aanleiding tot schadevergoeding: • Overmacht, terroristische acties of natuurrampen • Tekort aan stroom, gas of water buiten de controle van de eigenaar • Schade door wind, regen, hagel, overstroming, vuur, bliksem, aardverschuiving of andere daden van God • Overstroming door ongedierte, insecten, knaagdieren enz. • Claims die ontstaan ​​als gevolg van schade veroorzaakt door klanten aan het pand • Verschillen in de beschrijvingen en foto's van het eigendom getoond in promotiemateriaal (tenzij de aard van de accommodatie) • Schade of verlies van bezittingen of eigendommen van de klant • Beperkingen beperkt door de Italiaanse wet • Civiele werken of bouwprojecten in de buurt van het gehuurde die niet onder de controle van de eigenaar of het bedrijf zijn.

BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID:
Klanten erkennen dat veel van de eigenschappen inherente gevaren met zich meebrengen, zoals niet-omheinde zwembaden, droge stenen muren, niet-omheinde toegang tot wegen, trappen, niet-afgedekte valpartijen enz. Cliënten erkennen dat zij verantwoordelijk zijn voor het nemen van alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen voor zichzelf en hun gasten en noch Sardinia Unlimited Soc. Coop. Arl. noch zijn de eigenaren aansprakelijk voor ongelukken die de dood, ziekte of lichamelijk letsel veroorzaken, ongeacht de oorzaak. Het bedrijf en de eigenaren ontkennen elke aansprakelijkheid of claims in geval van incidenten terwijl bewoners of gasten onder invloed zijn van alcohol of andere niet-therapeutische geneesmiddelen. De beperking van de aansprakelijkheid voor enige vordering op het Bedrijf en de Eigenaars van eigendom om welke reden dan ook is beperkt tot het totale bedrag van de huur die de Klant aan het Bedrijf heeft betaald.

ACCEPTATIE VAN ALGEMENE VOORWAARDEN:Cliënten erkennen dat door deze algemene voorwaarden te accepteren in het aanvraagformulier of het reserveringsverzoek van de Onderneming dat zij ermee instemmen gebonden te zijn aan de hierin opgenomen bepalingen en om aansprakelijkheid te aanvaarden voor schade veroorzaakt door hen of hun partijen aan eigendommen van Eigenaren. De huurovereenkomst wordt beheerst door de Italiaanse wet in alle bijzonderheden, inclusief formatie en interpretatie. Alle procedures die voortkomen uit of verband houden met deze overeenkomst kunnen worden voorgelegd aan een bevoegde rechtbank in Italië.
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.