De mooiste hondenstranden

in het noorden van Sardinië

De mooiste hondenstranden in het noorden van Sardinië
De mooiste hondenstranden in het noorden van Sardinië worden veel bezocht door toeristen van over de hele wereld. Op Sardinië vindt u ongeveer twintig stranden voor honden. We willen graag de mooiste stranden beschrijven voor honden in het noorden van Sardinië.

Het is belangrijk om te weten dat de toegang voor honden tot stranden op Sardinië over het algemeen niet is toegestaan ​​van 1 mei tot 31 oktober gedurende het jaar. Honden zijn alleen toegestaan ​​in de winter of in een bepaalde periode, met uitzondering van de hondvriendelijke stranden. Om onze viervoeters de toegang tot het strand te geven, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen: de hond moet een chip en een geldig paspoort hebben en natuurlijk de vaccinaties in de laatste staat.

De hondenstranden op Sardinië bieden meestal zoet water, spelletjes en een veterinaire hulpdienst. Het is belangrijk om te weten dat zwangere honden en agressieve honden geen toegang hebben tot de stranden. Er is slechts een bepaald aantal honden en houders toegestaan, maar deze variëren afhankelijk van de grootte van het strand.

Hier is een selectie van de mooiste hondenstranden in het noordelijke deel van Sardinië:

Aan de Costa Smeralda vindt u het strand Poltu Liccia, dat speciaal is ontworpen voor uw trouwe viervoeters.

Het strand Ira Beach Privé gelegen in het prachtige gebied van Porto Rotondo wordt geadviseerd vanwege zijn witte zand en kristalhelder water.

In Palau kunnen we het strand van Punta Nera aanbevelen en als je genoeg tijd hebt is het de moeite waard om een ​​reis naar het eiland Caprera te maken om het strand van Porto Palma te bezoeken.

Voor alle gasten die zich in de buurt van Badesi bevinden, is er het prachtige strand Baia delle Mimose, waar u kunt genieten van de vakantie met uw viervoeters.

Om al deze stranden voor honden te verkennen met uw trouwe vriend, raden wij u aan een huisdiervriendelijke villa te huren in het noorden van Sardinië zoals bijvoorbeeld Villa Nadira: privé zwembad, Villa La Bitta: privé zwembad vlakbij de zee, Villa Carezza di Mare: privé zwembad en La Dimora del Falco: privé zwembad.
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.