Over Sardinia Unlimited

Voor uw vakantievilla op Sardinië!

Sardinia Unlimited is een makelaarskantoor gespecialiseerd in vakantiehuizenverhuur en biedt een selectie van zorgvuldig geselecteerde, persoonlijk geïnspecteerde vakantievilla's, vakantiehuizen en appartementen aan. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste vakantiehuis voor uw gezin?
We helpen u graag om uw villaverhuurervaring te personaliseren. Onze verzameling accommodaties biedt plaats aan een stel dat op zoek is naar een romantische schuilplaats, een gezin met kinderen of een grotere groep mensen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring op Sardinië. We kijken allemaal uit naar die volgende vakantie en waarom niet op Sardinië? Een vakantie die ons zal herinneren wat echt belangrijk is: samen zijn en het leven opnieuw ontdekken. Dat is waarom wij ervoor zorgen dat u het meeste haalt uit uw vakantie op Sardinië.

Onze waarden:
Professionaliteit: Sardinia Unlimited is een officieel makelaarskantoor geregistreerd bij de Kamer van Koophandel van de provincie Sassari onder het Btw-nummer 02553000908

Kwaliteit: Sardinia Unlimited's huizen zijn persoonlijk geselecteerd, rekening houdend met de panoramische ligging, goed onderhoud van het pand, zeezicht en buitenruimtes.

Respect voor het milieu en het territorium: we vragen onze gasten respectvol te zijn voor de natuur tijdens hun verblijf op Sardinië en de ongerepte schoonheid te bewaren voor onze volgende generaties en uiteraard voor onszelf.

Wij wensen onze lieve gasten een aangename vakantie op Sardinië.
Svetlana Kaladzinskaya - Sardinia Unlimited Antonio Pilo - Sardinia Unlimited
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.