Trouwen op Sardinië

een droom verwezenlijken

Bruiloft op Sardinië
Heb je ooit aan een trouwen op Sardinië gedacht? Sardinia Unlimited geeft u graag verschillende suggesties om uw droom waar te verwezenlijken.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het organiseren van privéfeesten voor een paar gasten, bieden wij uitstekende villa's met zwembad aan in de buurt van de zee. Je kunt je gasten ontvangen in een prachtige tuin terwijl je luistert naar het zeegeluid op de achtergrond. De ceremonie kan worden georganiseerd volgens uw behoeften en u kunt er ook blijven om te genieten van uw huwelijksreis. Bovendien is er een mogelijkheid om een ​​catering of een aantal uitstekende chef-koks te organiseren, die graag aan uw behoeften zullen voldoen.

Bovendien heb je ook de kans om te trouwen met een burgerlijke ceremonie op Sardinië. Als u geïnteresseerd bent, kunnen we u een contactpersoon voorleggen van een weddingplanner, die alle procedures zal illustreren waaraan moet worden voldaan. Een andere optie voor de bruiloft kan een strandevenement zijn, dat wordt georganiseerd in een hotel met een privéstrand, waar ook al uw gasten kunnen verblijven. Als u de voorkeur geeft aan een meer open sfeer, kunt u kiezen voor een openbaar strand: in dit geval kan een weddingplanner u helpen met alle benodigde vergunningen. Dan verwelkomen wij u graag in een van onze villa's waar u de volgende dagen kunt doorbrengen met uw gasten.

Als u liever op het platteland wilt feesten, kunnen we een evenement organiseren op een wijndomein of in een agriturismo. Hier kunt u het prachtige landschap van Sardinië bekijken en een kijkje nemen in onze prachtige olijfbomen en wijngaarden. Bij slecht weer wordt een grote binnenruimte voorbereid, waar u uw tijd kunt doorbrengen in een elegante en exclusieve omgeving.

Houd er rekening mee dat je al deze verschillende mogelijkheden ook kunt combineren om ze aan te passen aan de bruiloft van je dromen. Bovendien, als je al een huis hebt gevonden dat perfect voor je lijkt, aarzel dan niet om het ons te vragen. Villa's op Sardinië zijn vaak de perfecte locatie voor een bruiloft, omdat je gemakkelijk naar de zee kunt gaan en je tijd kunt doorbrengen in een intieme en privé-sfeer.

Om u een idee te geven, bekijk deze eigenschappen: Villa La Bitta: privézwembad bij de zee, Villa Smeralda: op slechts 20 meter van de zee, Villa Danza dei Fenicotteri, Villa Elenoire: luxe villa.
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.