Vakantie met kinderen op Sardinië

Onze te huren vakantievilla's met zwembad maken je vakantie met kinderen op Sardinië onvergetelijk

Vakantie met kinderen op Sardinië
Onze te huren vakantievilla's met zwembad maken je vakantie met kinderen op Sardinië onvergetelijk.

Zorg voor de kleintjes is verplicht tijdens het organiseren van een familievakantie. Het is heel belangrijk dat ook onze kinderen zich thuis voelen en geschikte plaatsen hebben waar ze kunnen spelen en ontspannen. Sommige van onze villa's (Violetta en Ginepro) zijn speciaal voor kinderen, te beginnen bij het zwembad dat twee verschillende dieptes heeft. De tuinen van de villa’s kunnen een geweldige speeltuin zijn voor uw kinderen (Smeralda e Zaffran).

Naast het feit dat je tijdens je vakantie met kinderen op Sardinië de mogelijkheid zult hebben om een ​​ander land en zijn cultuur te ontdekken, zijn nieuwe activiteiten en excursies en een overvloed aan recreatie speciaal om uw reis gedenkwaardig te maken.Allereerst de stranden: je zult de stranden in de buurt van je villa ontdekken (meestal niet verder dan 5 minuten), waar je kunt zonnen terwijl je kinderen in smaragdgroen water spatten, in het zand graven en een kasteel bouwen of op zoek gaan naar unieke schelpen. Op veel stranden kunt u kajaks, paddle-boards of windsurfen huren. Hoe dan ook een geweldige dag om nooit te vergeten! Sommige stranden zijn kleine baaien omringd door rotsen, waar je de kinderen mee kunt nemen om te verkennen en te zoeken naar wat de zee aan de kust heeft gebracht tijdens de winter. Heerlijk voor het verzamelen van warme familie herinneringen.

De magische sfeer van de Sardijnse ongerepte natuurreservaten en parken ligt zeer dicht bij de meerderheid van onze villa's; Mis niet de kans om de La Maddalena-archipel te bezoeken met onze op maat gemaakte boottocht: een comfortabele boot stopt in de beste baaien en brengt jou en je gezin in een magische sfeer. Asinara National Marine Park, absoluut een bezoek waard, is gelegen in het meest noordwestelijke deel van Sardinië, het is heropend voor bezoeken na 115 jaar sinds het een strafkolonie van maximale veiligheid was. Hier, naast de smaragdgroene zee, zullen de kinderen de dieren waarderen die vrij leven in hun natuurlijke omgeving (witte ezels, wilde zwijnen families en zeeschildpadden in het opvangcentrum).

Als je je familie wilt verwennen met een opwindende middag weg van de stranden op Sardinië, zijn er veel waterparken (Trinità d'Agultu en Baia Sardinia) waar de grotere kinderen op de glibberige glijbanen kunnen glijden, de kleintjes kunnen blijven liggen bij de waterfonteintjes en de ouders kunnen nieuwe wateractiviteiten ervaren.

Tijdens de vakantie met kinderen op Sardinië kun je ook het prehistorische leven van het eiland verkennen door een bezoek te brengen aan fascinerende nuraghi, stenen torens die de beste uitdrukking zijn van de Nuraghische beschaving die zich vanaf het bronzen tot het ijzertijdperk op het eiland vestigde. Er zijn meer dan 8000 nuraghi (één elke 3 km) en de meeste liggen vlakbij de villa's. Nuraghi zijn unieke megalithische bezienswaardigheden in Europa, niemand weet nog waarvoor ze precies werden gebruikt. Oude beschavingen zijn altijd geweldig voor kinderen.

We wachten op jou en je gezin; hier zijn enkele suggesties van villa's voor je vakantie:
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.