Vakantievilla's in Portobello di Gallura

op Sardinië

Vakantievilla's in Portobello di Gallura
Onze vakantievilla's in Portobello di Gallura zullen uw ervaring op Sardinië uniek maken!

Portobello di Gallura is een residentiële park geboren in 1963 uit de droom van ingenieur Carlo Emanuele Tiscornia. Toen hij begin jaren zestig vanuit Genua op vakantie was, raakte hij gefascineerd door dit prachtige en ongerepte land, dus besloot hij met een groep architecten en kunstenaars om een ​​dorp te bouwen waar vakanties perfect in syntonie met de natuur kunnen worden doorgebracht. Die droom bracht Portobello di Gallura voort, een klein paradijs tussen de rotsen ende  zee, waar 300 villa's liggen tussen de pijnbomen. Dit afgelegen paradijs werd de "buen retiro" van vele artiesten zoals bijvoorbeeld Fabrizio de Andrè.

Het eerste doel was om de natuur te respecteren en te beschermen en een toeristische ontwikkeling op basis van duurzaamheid te bevorderen. Zelfs het rioleringssysteem is zo ontworpen dat het een minimale impact op het milieu heeft: vanuit elke villa is het riool in de granietachtige grond geplaatst, zodat water wordt schoongemaakt en hergebruikt voor het bemesten van het land. Alle vakantievilla's in Portobello di Gallura zijn zo ontworpen dat ze harmonieus in de natuurlijke omgeving passen. Ze zijn gebouwd met natuurlijke materialen en oog voor detail, met privétuinen en grote panoramische veranda's, ideaal om te genieten van ontspannende momenten met vrienden of familie, zoals diners bij de zonsondergang boven de zee, met een verbluffend uitzicht! De villa's, die perfect in het landschap zijn gemengd, strekken zich uit over meer dan 100 hectare.

Het residentiële park heeft een gecontroleerde toegang en 24-uurs beveiliging, met alle faciliteiten van een vijfsterrenhotel, zoals een restaurant, een pizzeria, een strandbar en een bazaar. Santa Teresa di Gallura is slechts 15 minuten rijden.

Hier vindt u onze vakantievilla's in Portobello di Gallura:

Villa Smeralda
Villa Mariù e Amelie
Villa Elenoire
Villa Sassifraga

Sommigen van deze villa’s hebben een groot privézwembad zoals Villa Elenoire en Villa Smeralda, andere zijn zo genesteld in de natuur dat je ze niet van buitenaf kunt zien (Villa Sassifraga), anderen zijn zo dicht bij het strand dat je kunt wandelen. Ze zijn allemaal perfect om in de natuur te leven.
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.