Verhuur van vakantievilla's in Capo Coda Cavallo

Eén van de meest charmante delen van de Middellandse Zee

Verhuur van vakantievilla's in Capo Coda Cavallo
Het huren van een vakantievilla in Capo Coda Cavallo zal jullie vakantie anders maken. Het is een van de meest charmante delen van de Middellandse Zee: deze strook van granietachtig land ligt op het kristalheldere water van een baai beschermd door het eiland Tavolara.

De geuren van mirte en zoute rotsen gekust door de zon en de Mistral wind. Maar hoe sterk de wind ook is, u vindt altijd kalme baaien, witte stranden en smaragdgroen water. En onder water is er een heel universum te ontdekken: in Tavolara kun je duiken en snorkelen in een beschermd gebied, verken de habitats die rijk zijn aan biodiversiteit, waar zelfverzekerde vissen tussen gorgonen en zeesterren altijd een mooi zicht bieden.

Onze villa's in Capo Coda Cavallo bieden u de nodige privacy en comfort tijdens het zomerseizoen, wanneer er veel toeristen van over de hele wereld zijn. In het privézwembad met een prachtig uitzicht op zee kun je de warmste uren doorbrengen, terwijl je de kans krijgt om naar het strand te gaan wanneer het er minder druk is. Bovendien zal de zonsondergang je fascineren met alle kleuren van een schilderij terwijl je een koele Vermentino-wijn drinkt met jouw dierbaren.

Bij aankomst op het eiland Tavolara kun je de koning van Tavolara ontmoeten, hij is de erfgenaam van een oude familie van geitenhoeders. Zijn voorvader werd in 1836 tot koning uitgeroepen door Carlo Alberto, de koning van Sardinië, die op Tavolara aankwam met een boot die de legende volgde van de geiten met gouden tanden die op het eiland leefden. De geiten hebben geen gouden tanden maar gele tanden omdat de dieren zout water drinken. Nu bezit de koning het enige restaurant op het eiland dat ook beroemd is door het Tavolara filmfestival in de zomer: alle mensen komen met hun stoel om previews van films onder de sterren te bekijken in augustus.

Hier zijn onze suggesties voor Villa's in Capo Coda Cavallo:
- Villa Camelie: zwembad en uitzicht;
- Villa Salinedda: uitzicht op eiland Tavolara en privézwembad;
- Villa Zaffran: luxe villa.
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.