Villa's voor bruiloft op Sardinië

Kies een van onze villa's voor een bruiloft op Sardinië

Villa's voor bruiloft op Sardinië

Kies een van onze villa's voor een bruiloft op Sardinië: de prachtige locaties zullen jullie herinneringen onvergetelijk maken!

Als je op zoek bent naar een intieme ceremonie of een luxe receptie op een unieke locatie dan is een bruiloft in een villa op Sardinië een magische omgeving voor je bruiloft.

Onze locaties zijn allemaal heel charmant, of u kiest voor onze villa's dichtbij de zee (La Bitta, Elenoire, Smeralda en Zaffran) of voor onze villa's op het platteland met een prachtig uitzicht op zee (Marinella), omgeven door olijfbomen en Mediterrane struiken. De zee met zijn smaragdgroene nuances, zijn baaien met witte zandstranden maken uw speciale dag onvergetelijk en creëren een droomachtige sfeer!

Wij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste omgeving voor jullie speciale dag en daarnaast helpen met bloemen, typische gerechten en wijnen om een ​​uniek moment van vreugde te creëren. We hebben ook fotografen die je kunnen helpen goede herinneringen terug naar huis te nemen. Op Sardinië bestaat er een oude traditie van bruiloftsbrood en -snoepjes die handgemaakt en rijkelijk versierd zijn met vogels, bloemen en bladeren, met alle symbolen die een lang, gezond en gelukkig leven beloven; het decoreren van je trouwtafel zal sfeer toevoegen aan je ceremonie.

Gasten uitnodigen voor een bruiloft in een villa op Sardinië betekent in feite een vakantie aanbieden, wij kunnen je helpen met het regelen van vele activiteiten, hier zijn enkele suggesties:

- Wijn en eten proeven met een privé-sommelier om met je vrienden en familie van de zonsondergang op Sardinië te genieten en een gezellige, onvergetelijke sfeer te creëren;
- Massagesessies bij het zwembad met een gecertificeerde masseuse om samen te ontspannen;
- Speciale excursies op een privé boot naar het marine park van La Maddalena, je kunt een zeilboot of een motorboot kiezen, de tour zal jullie een van de mooiste zeeparken van de wereld laten zien, met stops om te zwemmen in adembenemende baaien en een Sardijnse maaltijd aan boord;
- Paardrij excursie door de zee tijdens de zonsondergang; ervaar het wilde Sardinië te paard, zoals men dat vroeger altijd deed.

Hier zijn onze suggestie van villa's voor een bruiloft op Sardinië:

- Villa La Bitta
- Villa Elenoire
- Villa Smeralda
- Villa Zaffran
- Villa Marinella
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.